Jump to content
TEAM SHELBY FORUM

2015 Mini Nats Pics And Videos Please


Boris Bogdanich

Recommended Posts

Anyone have the name / contact info for the folks that were doing the professional photos of the HPDE events? I haven't seen 1 pic of my car on the track.

 

Thanks!

Head On Photos- http://www.headonphotos.net I don't see any event photos online yet.

 

I have a lot of track video to grind through- including GoPro video of the "Exhibition Event" on Saturday.

Link to comment
Share on other sites

Head On Photos- http://www.headonphotos.net I don't see any event photos online yet.

 

I have a lot of track video to grind through- including GoPro video of the "Exhibition Event" on Saturday.

They are starting to come up now - posted so far is yellow, red, parade, and drags. More coming soon!

Link to comment
Share on other sites

i thought what I had would be easy to get sorted out and posted but ran into drama about disk space pulling in video off the cards…editing software updates.. yada yada.

 

I finally have it sorted out and into editing software as I'm sure nobody wants to see 10 minutes sitting in the staging area or getting gas afterwards.

 

I hope to have something posted in the next day or so.

Link to comment
Share on other sites

i thought what I had would be easy to get sorted out and posted but ran into drama about disk space pulling in video off the cards…editing software updates.. yada yada.

 

I finally have it sorted out and into editing software as I'm sure nobody wants to see 10 minutes sitting in the staging area or getting gas afterwards.

 

I hope to have something posted in the next day or so.

Good Deal ! Let me know if you need an shirt to help offset all your efforts.
Link to comment
Share on other sites


(can't get rid of the gray box above…)

 

Here you go.. "Exhibition Event" from 2015 MiniNats. I mistakenly set the back video on the new cam to 5m shut off so no full rear view action during the run. The last lap was a blast.

Link to comment
Share on other sites

BTW- those of you that stuck YouTube links in your posts- if you care, try taking the "s" out of your http link. That should remove the secure connection and get your video to embed inline.

 

So change https: to http: OR stick you YouTube link between brackets containing YOUTUBE AND /YOUTUBE [EXAMPLE]yourURL[/EXAMPLE] .

Link to comment
Share on other sites

Heres's a video I finally got sorted out of the first advanced session running the NASCAR configuration Friday Morning. Everybody on cold tires and a couple adventures (8:20 mark) are to be seen even after folks settle in.

 

 

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...
...