Jump to content
TEAM SHELBY FORUM

chirping sound?


ghodge
 Share

Recommended Posts

I just started noticing a slight "chirping" sound coming from the front of my car? It is not a squeal like the Metco idler problem on another topic post. It stops when I am under 5 miles an hour (or under 1500 rpm). I can't figure it out? It is not there at an idle. Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites

if it does this at idle, pop the hood and drip some water from a rag or sponge on the belt when its running. If the chirp goes away for a few seconds then comes back, its your belt. And if it is, you can try one of the polycog belts from gatorback. Those are super silent and should not chirp ever.

Link to comment
Share on other sites

if it does this at idle, pop the hood and drip some water from a rag or sponge on the belt when its running. If the chirp goes away for a few seconds then comes back, its your belt. And if it is, you can try one of the polycog belts from gatorback. Those are super silent and should not chirp ever.

 

 

Thanks. The problem is the sound goes away at idle, so I can't listen for it when the car is sitting.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...
...