Jump to content
TEAM SHELBY FORUM

Shelby Razor wheels (any one's wooble but mine?)


Recommended Posts

I bought a new set of 20" chrome Razor wheels, I put the car on the Dyno after a few mods, wheels where new, only like 50 Miles on them, both back wheels wooble bad, You can't really feel it in the ride, thank god, but it looks terrible, is their anything I can do? they are only like 3 Months old, anyone with some insight let me know. Thanks

Link to comment
Share on other sites

I bought a new set of 20" chrome Razor wheels, I put the car on the Dyno after a few mods, wheels where new, only like 50 Miles on them, both back wheels wooble bad, You can't really feel it in the ride, thank god, but it looks terrible, is their anything I can do? they are only like 3 Months old, anyone with some insight let me know. Thanks

 

http://forums.bradbarnett.net/showthread.php?t=467982

 

Did you remove the factory "keeper clip" before mounting the Razors?

Are you using hubcentric rings?

Have you had the wheels high speed balanced?

 

Things to check out...

Link to comment
Share on other sites

http://forums.bradbarnett.net/showthread.php?t=467982

 

Did you remove the factory "keeper clip" before mounting the Razors?

Are you using hubcentric rings?

Have you had the wheels high speed balanced?

 

Things to check out...

You need to install the hub centric rings that should have been supplied with the rims.

They go over the hub in order to center the rim, the plastic one if not put on correctly will crush and be good for nothing, if you can get the metal ones they install a lot easier. Good Luck

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...
...