Jump to content
TEAM SHELBY FORUM

Search the Community

Showing results for tags 'limp mode'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Team Shelby Community
    • Team Shelby Forum
    • Shelby Media & News
    • Team Shelby: NON-Automotive Off Topic
    • Track Talk
  • Team Shelby Regional Groups
    • Team Shelby Regional Groups
    • Great Lakes
    • Hawaii
    • Mississippi Valley
    • Mountain Region
    • Northeast
    • Northern Plains
    • Pacific Coast
    • Pacific Northwest
    • South Atlantic
    • Southern Plains
    • Canada
    • Canada, Ontario
    • European Union
  • Team Shelby Events
    • Current Team Shelby Events
    • Event Discussion
  • Current Production Vehicles
    • Shelby Super Snake (2015 - 2021)
    • Shelby GT (2019 - 2021)
    • Shelby GT350 (2015 - 2020)
    • Shelby GT500 (2020 - 2021)
    • Shelby F-150 (2021)
    • Shelby F-150 Super Snake (2021)
    • Shelby F-150 Super Snake Sport (2021)
    • Shelby Raptor (2015 - 2021)
    • Shelby F-250 Super Baja (2020 - 2022)
  • Late Model Cars
    • Shelby Super Snake
    • Shelby GT & GTE
    • Shelby GT500 Forum
    • Shelby GT350 Forum
    • Shelby 1000
    • Shelby GTH
    • Shelby Terlingua
    • Shelby CS
    • Shelby Focus ST
    • Shelby GTS
    • Series 1
  • Late Model Trucks
    • Shelby F-150 (2018 - 2020)
    • Shelby F-150 Super Snake (2018 - 2020)
    • Shelby F-150 Super Snake Sport (2020)
    • Shelby Raptor (2017 - 2018)
    • Shelby F-150 (2016 - 2017)
    • Shelby F-150 Super Snake (2017)
    • Shelby F-150 Super Snake (2007)
    • Shelby Raptor F150 (2010 - 2014)
  • Heritage Vehicles (Still In Production)
    • 427 Cobra, CSX4000 & CSX6000
    • 289 FIA Cobra, CSX7000
    • 289 Cobra, CSX8000
    • Daytona Coupe, CSX9000
    • GT40
    • 50th GT500KR
    • 65 GT350
    • 67 GT500 Super Snake
    • OVC GT350
  • Vintage Vehicles
    • Open area discussion
    • 289 Street Cobra
    • 289 FIA Cobra
    • Daytona Coupe
    • Ford GT40
    • King Cobra
    • 427 Cobra
    • Shelby GT350 & GT500
    • Trans Am Race Cars
    • Tiger
    • Shelby GT500 (1967-1970)
    • Shelby GT350 Classics (1965 - 1970)
  • Shelby Dodge Vehicles
    • Dodge Shelby Discussion Forum
    • Dodge Shelby Charger & Daytona
    • Dodge Shelby CSX
    • Dodge Shelby GLHS
    • Dodge Shelby Dakota
    • Dodge Shelby Lancer
  • Shelby Registry
    • Register your Shelby
    • Register your Shelby
  • Legacy Forum
    • Arrival Forum
    • Boss 302
    • Team Shelby Club House
    • S/A Motorsports
    • 2015+ Mustangs
    • 2005-2014 Mustangs
    • 1965-2004 Mustangs
    • Mustang Modifications and Technical.
    • Dead Categories
  • Shelby Performance/Shelby Registry/Classified
    • Shelby Performance Parts
  • Classified Ads
    • Shelby Truck Classified Ads
  • Team Shelby Club (member access only)
    • Shelby Collectibles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


Skype


Location


Interests


What is your two (2) letter state/provincial code or provincial code?

Found 3 results

  1. Hi, My CEL is NOT illuminated. I was driving in a remote area carving some simple turns at around 30-45 MPH in second gear. As I was reaching the apex of a turn, I was slowly getting on the gas. Then it happened. It felt like the transmission jumped out of gear. But it didn't. The wrench was displayed, and the car had no power. I was far from home, so I thought I was screwed. I slowly pulled off to the side of the road. My daughter just said just turn off the car and start it again. Thinking I knew cars, I thought to myself that there is no way that is working. But, I didn't have a choice. I turned off the car. With cell phone in hand about to call AAA, I paused two seconds and started the car right up with no CEL and no wrench. I was stunned. I drove slowly for a while expecting the problem to show up again. It didn't. I then decided to get back to driving to make it happen again. It didn't. HUH? Again, the CEL and wrench lights are NOT illuminated. I then used my scan tool to pull codes. I had the following code in history, NOT in pending codes and NOT in current codes: P2138 - Throttle/Pedal Position Sensor/Switch D/E Voltage Correlation Unfortunately, the online manual I use don't really discuss this error. I'm about to back-probe the dual TPSs to ensure they have no issues. Has anyone had this issue? Looking at other posts on the internet, others have experienced this as well, but none of them really told me the issue. They usually just took it in and then end of post. Others say they installed another throttle and got a re-map; parts changing (no likey). And, others say just get a re-map; for me this fix makes no sense since this is a hard error not a mapping error (right?). Does anyone know the diagnostic procedure for looking into this? Or what resource do you suggest I use to look into this? Thanks
  2. Hello, I have a 2006 GT-H with 10k miles on it. It is an automatic but when I shift it manually 1st - 3rd I am experiencing some troubles. In first gear I can climb to desired RPM then shift and it will let me do the same in second gear. So no problems in first and second gear, however when I shift it into third gear the car will automatically shift at 2500 RPM. The car will not let the RPMs climb past 2500, it will shift automatically on its own (only happens in third). It hasnt thrown any codes and the dealer said that it is an automatic and should be driven in auto. Also, if it matters it shifts as it should in drive???? Any information would be greatly appreciated. Thanks
  3. Hello, I have a 2006 GT-H with 10k miles on it. It is an automatic but when I shift it manually 1st - 3rd I am experiencing some troubles. In first gear I can climb to desired RPM then shift and it will let me do the same in second gear. So no problems in first and second gear, however when I shift it into third gear the car will automatically shift at 2500 RPM. The car will not let the RPMs climb past 2500, it will shift automatically on its own (only happens in third). It hasnt thrown any codes and the dealer said that it is an automatic and should be driven in auto. Also if it matters it shifts as it should in drive???? Any information would be greatly appreciated. Thanks
×
×
  • Create New...
...